Konstnärsmaterial online hos Hammarö Ramverkstad

Oro i världen

Just nu är valutor instabila. Detta gör att priserna varierar för oss när vi köper in vissa artiklar till vårt lager (importerar artiklar). Därmed sker löpande justeringar av priser då de köps in till vårt lager och artiklar med samma prisgrupp kan variera.

Följande tillverkare importeras

Derwent, Golden, Clairefontaine, Daniel Smith, Stillman & Birn

Postnord förändrar brev utdelning från 1 jan 2022
Varannandagsutdelning gäller from 1 januari. Läs mer på Postnords hemsida

Har du inte fått någon orderbekräftelse?

Om e-posten inte kommer fram kolla din skräppostmapp och lägg till vår e-postadress frame@hammaroram.se som betrodd avsändare  i din adressbok för att den inte ska bli sorterad som skräp.

Information om GDPR

(General Data Protection Regulation) EUs nya förordning för stärkt skydd av personsuppgifter. From 25 Maj 2018 träder en ny lag i kraft GDPR som ersätter PUL (personuppgiftslagen)

Ökat skydd när du handlar hos oss

Secure Global Sign

Vår site har SSL (Secure Sockets Layer) för ökat integritetsskydd på Internet. SSL är ett säkerhetsprotokoll för att skicka krypterad information mellan webbläsare och server. Protokollet ser till att all datan skickas krypterad och förblir privat. SSL är en internetstandard och används för att kunna bibehålla information krypterad och säker vid transaktioner med kunder online.

Lagerbutiken

 Vi finns i Karlstad på Karlbergsgatan 5, Ahlmarkshuset.

Du betalar med Swish i vår butik

Öppet tider

WWW-butik - öppen 0-24