Konstnärsmaterial online hos Hammarö Ramverkstad

Covid 19 - info
den 2 april 2021

Fabrikerna har fortfarande svårt att möta den kraftigt ökande efterfrågan på kreativt material som råder över hela världen. Dessutom påverkas fabrikerna av olika lokala restriktioner, samt transporter påverkas också.
Nu flaggar fabrikerna  även för problem med  tillgången av olika slags råmaterial som behövs vid tillverkning samt kraftigt höjda råvarupriser. Klicka här för att läsa mer. (Engelsk text)
Den ökade globala efterfrågan på monomer och hartser, vilket används vid tillverkning av akrylbaserade färger och andra produkter, har resulterat i minskat utbud och en stor efterfrågan. Vilket har lett till att inköpskostnaden för dessa material stigit kraftigt. Det stora flertalet av huvudleverantörerna i Europa samt USA har deklarerat

Force Majeure. (är en juridisk term för övermäktiga eller obemästerliga krafter, oväntade eller oförutsägbara händelser och effekter som inte kan hanteras på sedvanligt vis, vilka förhindrar någon att göra vad den föresatt sig eller förbundit sig till, i synnerhet vad som ankommer någon att göra enligt rättsligt bindande avtal)

Som ett resultat har våra grossiters viktigaste hartsleverantörer informerat oss om att de kanske inte kommer att kunna tillgodose hela vår efterfrågan under de kommande månaderna. På kort sikt har våra grossiter ett bra säkerhetslager av dessa material, men eftersom efterfrågan är så stor, kan det sannolikt komma att förlängas till maj eller juni.

Detta kan innebära att vi hamnar i ett läge där vi tyvärr inte kommer att kunna leverera önskade volymer. Vi har också sett en markant ökning av konsumenters efterfrågan på våra varumärken under de senaste 12 månaderna, eftersom fler och fler människor släpper lös sin kreativitet under Covid 19-pandemin

Har du inte fått någon orderbekräftelse?

Om e-posten inte kommer fram kolla din skräppostmapp och lägg till vår e-postadress frame@hammaroram.se som betrodd avsändare  i din adressbok för att den inte ska bli sorterad som skräp.

Information om GDPR

(General Data Protection Regulation) EUs nya förordning för stärkt skydd av personsuppgifter. From 25 Maj 2018 träder en ny lag i kraft GDPR som ersätter PUL (personuppgiftslagen)

Ökat skydd när du handlar hos oss

Secure Global Sign

Vår site har SSL (Secure Sockets Layer) för ökat integritetsskydd på Internet. SSL är ett säkerhetsprotokoll för att skicka krypterad information mellan webbläsare och server. Protokollet ser till att all datan skickas krypterad och förblir privat. SSL är en internetstandard och används för att kunna bibehålla information krypterad och säker vid transaktioner med kunder online.

Lagerbutiken

 Vi finns i Karlstad på Karlbergsgatan 5, Ahlmarkshuset.

Måndagar - Stängt
Tisdagar - 11.00 - 18.00
Onsdagar - 11.00 - 18.00
Torsdagar - 11.00 - 18.00
Fredagar - Stängt
Lördagar   11.00 - 13.00

Du betalar med Swish i vår butik 

WWW-butik - öppen 0-24